Kako se pripraviti na analni seks?

Kako se pripraviti na analni seks?

2018-10-20 Off By Jože

Pravi analni seks je velika stvar. In kot kakršnakoli velika stvar zahteva nekaj priprave – fizične in psihične. Priprava in komunikacija sta ključni pri preizkušanju novih stvari, kot je naprimer analni seks.

  1. IZUČITE SE

Analni seks je lahko zastrašujoč. Še posebej, če ste o njemu slišali samo negativne stvari. Da je analni seks umazan, da lahko od bolečine omedlite, da se lahko prenašajo bakterije in dobite kakšno vnetje. Izučite se, preberite, kaj lahko pričakujete. Pogovorite se s prijateljicami, ki so to že doživele in naj vam povedo, kako je bilo.
Ne hitite v analni seks, če se ne počutite pripravljene.

  1. POGOVORITE SE S SVOJIM PARTNERJEM

Seveda je malokateri moški, ki bo rekel ne analnemu seksu. Lahko pa se zgodi. Za to, da bo analni seks za oba prijetna izkušnja, se morata glede njega oba strinjati. Najboljše je, da se analni seks zgodi po majhnih korakih.

  1. UPORABITE IGRAČKE

Preden, da se analni seks sploh zgodi, se pripravte sama, če vam je udobno pa lahko tudi s parterjem. Poskusite najprej z najmanjšo igračko in že takoj boste vedeli, a vam je občutek všeč ali ne. Ena najboljših igračk za pripravo na analni seks so analne kroglice – tiste, pri katerih je vsaka večja od druge. Tako boste sami testirali, do kam lahko greste, do katere širine. Ko vas bo začelo boleti, takoj prenehajte, saj se lahko poškodujete.

Uporabite lubrikant. Pomembno je, da bazira na vodi, da ni silikonski. Bolj naraven je, boljše je za vaše telo.

  1. POSKRBITE ZA ČISTOČO

Čistoča gor ali dol, pri analnem seksu ne moremo mimo dejstva, da, khm, gre nekaj v vašo … rit. Zato poskrbite, da ne bo prišlo, do kakšnih neprijetnih presenečenj.

Če pa do tega vseeno pride, naj vam ne bo nerodno. Zgodi se vsakomur.

Najbolje boste naredili če greste na stranišče že par ur prej in se po tem dobro obrišete z otroškimi vlažnimi robčki.

Ne moremo verjeti, kakšne nasvete vam dajemo. Pa srečno.