Kaj moški opazi in česa ne opazi?

Kaj moški opazi in česa ne opazi?

2018-10-18 Off By Jože

Medtem, ko se ženske obremenjujejo, da imajo strije na zadnjici, da so se zredile za 5 kilogramov in kar ne morejo shujšati, so moški ponavadi s tem povsem neobremenjeni. Moški se raje osredotočajo na tiste dele ženskega telesa, ki so seksi in ki jih privlačijo in niti ne opazijo vseh teh “nepravilnosti”, ki jih opazijo ženske na sebi.

Kaj torej moški opazi in kaj si misli o ženskem telesu?

  1. Kaj čutim ob njej nima nobene veze s tem, kaj kaže tehtnica.

“Moja zaročenka je definitivno nesamozavestna, kar se tiče njene teže in njenega zunanjega izgleda. Je močnejše postave, z velikimi prsmi in boki. Sam lahko rečem, da so to točno te stvari, ki so mi na njej všeč, ki me privlačijo.  Vedno ji povem, kako všeč mi je ravno takšna kot je, ne glede na številko, ki jo pokaže tehtnica. Všeč mi je, da ni nek okostnjak in da imam kaj prijeti. Njena velika rit mi je zelo seksi.”

  1. Resno, vse “joške” so kul!

“Moja žena ima zelo majhne joške in še manjše bradavičke. Tako zelo se jih je sramovala, da mi jih sprva ni upala niti pokazati. Pa so čudovite in zelo seksi. Lahko rečem, da so mi všeč vse velikosti, le zelo velike ne, saj imam občutek, da žensko bolijo in ovirajo.”

  1. Kakšna asimetrija? Moški ne opazimo nič.

“Presenečen sem, ko mi punca reče, da je njen nos prevelik za njen obraz, ali pa da so njene oči preveč narazen. Sam tega sploh ne opazim, opazim samo, kako lepe barve so njene oči. Ko je nekoč omenila, da si bo dala pomanjšati nos, sem rekel, da jo bom zapustil in kako ji lahko to sploh pride “na pamet”!”

  1. Vseeno nam je, kako izgledate tam spodaj.

Moškim je vseeno, kako je ženska urejena tam spodaj, vse dokler ni vse zaraščeno in zanemarjeno. Ali so dlačice, ali jih ni, vseeno, le da je urejeno, pa je lepo.

  1. Všeč so mi ravno tiste stvari, glede katerih se pritožuje

“Menim, da so nepopolnosti, kot npr. znamenja ali brazgotine stvari, zaradi katerih je nekdo resnično edinstven – super privlačen.”

“Zaradi nekega (norega) razloga moja punca sovraži svoje pege in njene kodraste lase. Jaz mislim, da je super privlačna.”

  1. Ženska rit je najbolj seksi!

“Moški ne diskriminiramo glede velikosti, ampak ženske zadnjice so najbolj verjetno ena izmed bolj seksi stvari na ženski.”

  1. Moški opazimo tudi majhne stvari

“Ena najbolj privlačnih stvari na ženski so njena brada, čeljust in nos. To opazim najprej. Če ima ženska močno, definirano brado, je to zanjo velika zmaga.”

“So nekatere stvari, ki se jih sicer ne moremo dotakniti, pa so tako zelo seksi. To je naprimer tisti kanal po hrbtu moje ženske in vonj, ki ga tam vonjam. Njam!”

  1. Ženske preveč komplicirajo glede svojega telesa

“Moja zaročenka se venomer pritožuje, da ima velik trebuh. Ne razumem, zakaj to misli, saj jaz vidim samo lepo, gladko kožo in seksi popek.”

  1. Všeč vam mora biti, kdor ste.

“Nekdo, ki je zdravo, ne zlorablja svojega telesa z drogami, vzdržuje zdrav življenjski slog in aktivno prevzame vlogo za zdravje, je zelo privlačen za mene. To je morda čudno, toda ko vidim nekoga, ki se trudi biti zdrav , vidim samo pozitivno samopodobo, ki izžareva od njih. Nikoli ne bi želel biti z nekom, ki nima rad svojega telesa.”

  1. Všeč mi je, ko mi pove, kaj na njenem telesu ji ni všeč

“Vsakdo ima na sebi lastnosti, ki mu/ji niso tako zelo všeč. Moja partnerka je izpostavila svoje lastnosti, tiste ki njej niso všeč. To se mi zdi zelo seksi, da je odprta in da mi zaupa. “